сряда, 29 април 2009 г.

Играта Baccarat

Знаете ли, че "Baccara" на италиански означава нула?
И тъй като най-лошата страна, можете да имате в Baccarat е нула, добре, тя прави за един необичаен избор за име на играта.
Между другото, това е написани Б-А-К-А-Р-А-Т. Не bacarrat. Или baccarrat.
История на Baccarat
Baccarat е мисълта, че са били внесени на Франция от Италия по време на крал Шарл VIII на Франция (nicknamed на вежлив) бе заключение (1483-1498). Картата играта има три вариации с малко по-различни правила:
Baccarat Chemin де да направите (гара)
Baccarat Banque (две Tableaux)
Пунто Banco (Северна Америка Baccarat)
Тези три са различни един от друг в сферата на късмета и умението. Докато Пунто Banco е чисто шанс игра, където да се движи в зависимост от картите, които разглеждат, Baccarat Banque и Baccarat Chemin де да направите са умение игри, където ще трябва да направи стратегия за решения, за да победи.
Основи на Baccarat
Основната идея е да се има предвид, когато си играеш baccarat е, че вие наистина имате само три възможни резултати в играта. Тези резултати са "Банкеръ", "играч" и "Вържете". Да не се предположи, че "играч" означава ли, или че "Банкеръ" е къщата. Това са вашите залагания опции. Залози за връзки, обикновено не се препоръчва.
Един от аспектите на необичайни Baccarat са карти стойности:
Десетки, крикове, Куинс, и царе брои като 0
Ейс се брои за 1
Картички 2/9 брои по номинална стойност
Един лесен начин да си спомням този странен модел за оценка е да се има предвид, че първата цифра в двуцифрено число не се броят. Ние знаем, че в повечето игри с карти като покер и захар, 10's, крикове, Куинс, и царе брои като 10. Сега отстрани първата цифра (1), и ние имаме Baccarat стойност (0). Тъй Aces се оценяват като 11 или 1, ние имаме Baccarat стойност (1). И карти 2/9, тъй като те са единични цифри, имат номинална стойност. Това важи и в ръката си! Ако се направи 5 и 9, числената стойност ще е 14, но тъй като първата цифра не се брои в Baccarat, на Baccarat стойността на ръката ви ще е 4. Като друг пример, ако имате 3 и 7, който е числената стойност на 10 и Baccarat стойност 0, което е известно като "Baccarat". Както можете да проумея, най-високия рейтинг, може да е с 9.

Както можете да видите, Baccarat е сравнително проста игра, в която за начинаещи може да скочи и играе веднага. Разбира се, че искате винаги предполагат играя няколко игри за игра на пари, но веднага щом се чувствам готова да се гмурнеш в, започва да играе за реални пари, за да се чувстват, че истинският игра. Много онлайн казина които предлагат Baccarat онллайн можете да намерите на online casino players' guide

Ако сте фен на Джеймс Бонд филми, може да го хване свири Baccarat по филмите GoldenEye, д-р Не На Нейно Величество на тайните служби, за ваше Eyes Само и Thunderball.

Няма коментари: